Candidatul anti-război Nadejdin, acuzat că are pe listă semnături ale morţilor

Un potenţial rival al lui Vladimir Putin la alegerile pentru preşedinţia Rusiei are probleme cu lista de semnături.

1034 afișări
Imaginea articolului Candidatul anti-război Nadejdin, acuzat că are pe listă semnături ale morţilor

Candidatul anti-război Nadejdin, acuzat că are pe listă semnături ale morţilor

Vicepreşedintele Comisiei Electorale Ruse, Nikolai Bulaev, a declarat că autorităţile electorale ruse au găsit „erori surprinzătoare” în lista de semnături prezentată în sprijinul candidaturii prezidenţiale a lui Boris Nadejdin, un politician care se opune războiului din Ucraina şi, implicit, politicii duse de Vladimir Putin, actualul şef al statului.

Bulaev a spus că lista potenţialului candidat conţine semnăturile a „zeci de persoane decedate”, a relatat ziarul online Meduza, publicaţie căreia, în ultimele zile, o sursă apropiată Kremlinului îi spusese că Nadejdin nu va fi admis la alegerile prezidenţiale din cauza opoziţiei sale faţă de invadarea Ucrainei.

Replica lui Nadejdin: Suntem cei mai vii dintre cei vii

A venit şi comentariul lui Nadejdin: „Tu şi cu mine suntem cei mai vii dintre cei vii. Dacă vede cineva suflete moarte pe listele mele, ei bine, prieteni, aceste întrebări nu sunt pentru mine. Sunt mai potrivite unei biserici sau unui exorcist”.

Astfel, Boris Nadejdin, candidat aspirant la alegerile prezidenţiale din Rusia, a comentat cuvintele vicepreşedintelui Comisiei Electorale Ruse, Nikolai Bulaev, potrivit căruia printre semnăturile prezentate s-au găsit „zeci de persoane decedate”.

Ziarul Meduza relatează acest lucru, citând canalul Telegram al lui Nadejdin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici