Candidatul la şefia PSD depune dosar comun de candidatură cu toată echipa sa

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că procedura de depunere a candidaturilor se face pe echipe, astfel încât candidatul la funcţia de preşedinte va depune la sediul central al partidului un dosar comun cu toate candidaturile celorlalţi membri ai echipei sale.

38 afișări
Imaginea articolului Candidatul la şefia PSD depune dosar comun de candidatură cu toată echipa sa

Candidatul la şefia PSD depune dosar comun de candidatură cu toată echipa sa (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Dragnea a spus că dosarele de depun până joi, la ora 16.00, la Departamentul de organizare a Congresului.

Dosarul de candidatură va cuprinde pentru fiecare membru al echipei (preşedinte, secretar general, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi) un CV, o declaraţie pe proprie răspundere că îndeplineşte condiţiile prevăzute în Statut pentru candidatură, o declaraţie că nu a făcut poliţie politică, precum şi o declaraţie privind intenţia de a candida la funcţia respectivă.

Secretarul general al PSD a precizat că declaraţia privind intenţia de candidatură la funcţia respectivă este necesară pentru a nu se ajunge la situaţia în care cineva să fie trecut pe o listă şi el să nu ştie şi să întrebe, ulterior, ce caută pe lista respectivă.

"Nu ştiu cum vom acţiona în situaţia în care cineva vrea să candideze singur la funcţia de preşedinte. Vedem, până la urmă decide Congresul", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici