Cătălin Rădulescu: Niciodată nu trebuia oprită economic ţara, niciodată nu trebuia să existe astfel de restricţii

  • Cătălin Rădulescu: Niciodată nu trebuia să fie oprită economia sau impuse restricţii.
  • Deputatul PSD spune că era necesară o închidere a graniţelor când în România nu exista niciun caz de CoVID 19.
  • El critică numărul de persoane despre care se raportează că au decedat din cauza noului coronavirus.
709 afișări
Imaginea articolului Cătălin Rădulescu: Niciodată nu trebuia oprită economic ţara, niciodată nu trebuia să existe astfel de restricţii

Deputatul Cătălin Rădulescu, medic de profesie, critică guvernul pentru că a ”oprit economic ţara” şi ne-a impus restricţii.

„Niciodată nu trebuia oprită economic ţara, niciodată nu trebuia să existe astfel de restricţii, cu o singură condiţie, cea pe care am cerut-o acum trei luni de zile, adică atunci când în China se întâmpla ce se întâmpla orice ţară normală la cap, cu un guvern normal la cap şi cu nişte oameni care înţelegeau ce se întâmplă, trebuiau securizate graniţele.

Vorbesc de faptul că au anihilat o ţară întreagă datorită proastei lor capacităţi”, este opinia social-democratului.

Deputatul Cătălin Rădulescu reclama şi numărul de persoane despre care se raportează că au decedat din cauza noului coronavirus, peste o mie până în prezent.

„Cei care au murit, iar asta o să reiasă din toatre anchetele au fost clar cei cu comorbidităţi. Dacă vrei să prosteşti un popor foloseşti termeni pe care să nu-i înţeleagă şi bagi frica în popor şi manipulezi. Orice boală cronică gravă, (…) boala aia cronică poate duce la deces”, a mai spus deputatul PSD. 

Restricţiile impuse de la începutul crizei generate de noul coronavirus au afectat multe business-uri. În perioada stării de urgenţă, 1,3 milioane de persoane au intrat în şomaj tehnic.

La începutul pandemiei de coronavirus, Cătălin Rădulescu a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj ofensator la adresa cetăţenilor români care reveneau din străinătate, pe care i-a numit “diasporezi Iohanişti şi votanţi ai dreptei”, şi îi acuza că îi pun în pericol pe cei din ţară. Organizaţia PSD s-a delimitat de mesajul lui Rădulescu din luna martie şi propunea atunci suspendarea acestuia, demers care nu fost finalizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici