Câţiva tineri liberali timişoreni au organizat un protest-pamflet la adresa Elenei Băsescu

Câţiva tineri liberali, costumaţi în haine stridente şi cărând în mâini o maşină din carton, inscripţionată "EBA" şi în care se afla o tânără, au defilat, miercuri, în centrul Timişoarei, într-un protest-pamflet la adresa Elenei Băsescu, intitulat "EBA".

13 afișări

Membrii Clubului Studenţilor Liberali (CSL) din Timiş au declarat că prin protestul – pamflet, desfăşurat în Piaţa Unirii din Timişoara şi la care au participat zece persoane, au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra pregătirii tinerilor care vor reprezenta România în Parlamentul European.

"Acţiunea de astăzi (miercuri – n.r.) dorim să fie interpretată, pe de o parte, ca un pamflet, pentru că e 1 aprilie, ziua păcălelilor, pe de altă parte dorim să fim luaţi în serios şi este o acţiune serioasă prin care dorim să tragem un semnal de alarmă asupra faptului că tinerii care ne reprezintă în Parlamentul European trebuie să aibă o pregătire extrem de minuţioasă", a declarat Răzvan Pop, vicepreşedintele Clubului Studenţilor Liberali din Timiş.

Costumaţi şi purtând o maşină din carton pe care era inscripţionat "EBA" şi în care se afla o tânără liberală, membrii CSL Timiş au defilat timp de o jumătate de oră în Piaţa Unirii din Timişoara şi au împărţit trecătorilor manifeste inscripţionate cu mesaje precum "Studenţii liberali susţin cultura, nu EBA", dar şi diferite mesaje, precum "Bruxelles: Când Bamboo pur şi simplu nu mai e destul de cool!”.

Răzvan Pop a afirmat că acţiunea de miercuri nu se doreşte a fi un atac la adresa Elenei Băsescu.

"Nu dorim să facem un atac sau un scandal mediatic asupra nicicărui candidat. (...) EBA este într-adevăr sloganul domnişoarei (Elena Băsescu – n.r.). Nu avem nimic personal cu persoana în cauză, nu vrem să atacăm persoana în cauză, ci doar faptul că se foloseşte un număr de înmatriculare a unei maşini ca slogan politic, ne-a atras atenţia. Sloganurile politice nu ar trebui inspirate din numere de la maşină”, a spus Pop.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat recent, într-o conferinţă de presă, că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală după euroalegeri.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici