Ce supărare are premierul Ciolacu după şedinţele coaliţiei

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, vineri seară, despre ceea ce îl supără cel mai tare după şedinţele de coaliţie: „Nu pot să accept acest lucru. Există un cerc restrâns al coaliţiei unde trebuie să existe un respect”.

433 afișări
Imaginea articolului Ce supărare are premierul Ciolacu după şedinţele coaliţiei

Întrebat, vineri seara, la România TV, în contextul în care vorbea despre realizările guvernanţilor, despre faptul că PSD asigură stabilitatea politică alături de „jumătate din guvernarea dezastruoasă de pe vremea izoletelor, a vaccinurilor şi a tuturor jafurilor din pandemie, adică liberali”, premierul a răspuns că, în momentul în care s-a decis guvernarea cu PNL, „cunoşteam acest lucru, dar totodată România avea nevoie de această stabilitate, mai ales în contextul de criză regională de securitate, cu războiul din Ucraina, vedem acuma şi cu situaţia din Orientul Mijlociu, cu o criză energetică unde s-au luat deciziile un pic cam târziu din punctul meu de vedere şi superficial”.

Premierul a reiterat ideea potrivit căreie liberalii din vechea guvernare nu mai sunt acum în guvern şi „toţi colegii, atât de la PSD, cât şi de la PNL, funcţionăm. Important este că am găsit ce este cel mai bine pentru pentru România. Noi mai aveam puţin şi închideam această ţară. Important este, atâta timp cât a fost şi domnul prim-ministru Nicolae Ciucă şi acum, de când sunt eu, de cinci luni, să căutăm să luăm soluţiile cele mai bune”.

„Cel mai rău m-a supărat şi o să mă supăr în continuare, dar sper să găsim până la urmă maturitatea politică să depăşim şi acest lucru, e când facem şedinţe de coaliţie unde se discută foarte multe şi unii dintre colegi înregistrează sau dau stenograme din timpul şedinţei sau iau anumite informaţii că urmează să guvernul să ia o decizie şi imediat o transmit presei pe surse, să încerce să aibă un avantaj politic sau să facă un serviciu cumva din presă. Nu pot să accept acest lucru. Există un cerc restrâns al coaliţiei unde trebuie să existe un respect”, a adăugat prim-ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici