Cezar Preda îşi nuanţează afirmaţiile privind scoaterea PSD de la guvernare

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, înaintea şedinţei conducerii PDL, că nu va propune scoaterea PSD de la guvernare, afirmaţiile sale fiind un semnal pentru cei care îi atacă pe preşedintele Băsescu şi pe miniştrii democrat-liberali.

13 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda îşi nuanţează afirmaţiile privind scoaterea PSD de la guvernare

Cezar Preda îşi nuanţează afirmaţiile privind scoaterea PSD de la guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă va propune în şedinţa BPN scoaterea PSD de la guvernare, cum afirmase într-o conferinţă de presă susţinută, duminică, la Buzău, Cezar Preda a spus: "Nu o să propun aşa ceva, eu o să propun să ne vedem de guvernare, dar este un semnal pentru cei care, în loc să se ocupe de problemele guvernării, nu fac altceva decât să atace preşedintele României şi pe miniştrii noştri".

Întrebat cum ar putea PDL să scoată PSD de la guvernare, Preda a declarat: "Asta nu ştiu, asta este treaba primului-ministru, nu e treaba mea'.

El a mai spus că nu ştie dacă sunt şi alţi colegi în conducerea PDL care susţin scoaterea partenerilor de la PSD din Guvern.

Preda a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că PSD ar trebui dat afară de la guvernare şi că social-democraţii sunt "tentaţi de putere şi de bani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici