Chiliman: Cred că PNL poate fi recuperat; contez pe sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat că se va lupta pentru ca PNL să fie "recuperat" "pe valorile lui vechi şi pe linia prooccidentală" şi că în această bătălie contează pe sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu.

1692 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Cred că PNL poate fi recuperat; contez pe sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu

Chliman: Cred că PNL poate fi recuperat; contez pe sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu

"Eu unul cred că PNL poate fi recuperat şi este ceea ce încerc să fac. Nu va fi uşor, e o bătălie pentru viitorul PNL, care se duce şi pe care eu am de gând să o duc", a spus Chiliman, vineri, la B1 Tv.

Întrebat pe cine mai contează din PNL, el l-a indicat pe Călin Popescu Tăriceanu.

"Sunt foarte mulţi oameni de bună credinţă în PNL. Vă dau un singur nume: unul dintre cei mai vechi prieteni ai mei din PNL - eu m-am înscris pe 28 decembrie 1989 în PNL, el s-a înscris cu câteva zile înaintea mea - Călin Popescu Tăriceanu. (...) Este un om de onoare, e un prieten bun, eu contez pe sprijinul lui în această bătălie pentru ca PNL să se reîntoarcă pe linia prooccidentală", a menţionat Chiliman.

"Personal, mă voi lupta să recuperăm PNL pe valorile lui vechi şi pe linia prooccidentală. Vom reuşi, bine, nu vom reuşi, iar bine", a mai spus el.

Andrei Chiliman a arătat totodată că, dacă va fi exclus din partid, va accepta acest lucru. "Însă asta nu înseamnă că odată exclus voi tăcea", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici