Chiliman: Declaraţiile Elenei Udrea anti-Oprescu, menite să acopere complicitatea acestuia cu PDL

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat luni că declaraţiile liderului PDL Bucureşti, Elena Udrea, împotriva primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sunt menite să acopere complicitatea acestuia cu PDL, care controlează majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

23 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Declaraţiile Elenei Udrea anti-Oprescu, menite să acopere complicitatea acestuia cu PDL

Chiliman: Declaraţiile Elenei Udrea anti-Oprescu, menite să acopere complicitatea acestuia cu PDL (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Din păcate, constat - şi spun cu tristeţe, pentru că l-am susţinut să ajungă primar general - că şi Sorin Oprescu e complice într-un fel cu actuala majoritate a PDL în ceea ce se întâmplă cu banul public la nivelul municipalităţii şi de aceea proiecte importante nu se pot dezvolta pe Bucureşti. (...) Dar el (Sorin Oprescu - n.r.) este complice cu PDL şi declaraţia doamnei Udrea împotriva lui Oprescu este de fapt menită să acopere această complicitate", a spus Chiliman.

Preşedintele PNL Bucureşti a precizat, totodată, răspunzând apelului la unitatea dreptei, formulat de Elena Udrea, că formaţiunea sa exclude categoric orice fel de colaborare cu PDL.

"În ceea ce priveşte apelul la unitatea dreptei, făcut de Elena Udrea, vreau să spun că dreapta în Bucureşti este unită la ora actuală în interiorul PNL. Excludem categoric orice fel de colaborare cu PDL, atâta vreme cât acest partid a adus dezastrul economic şi scăderea nivelului de trai în România", a precizat Chiliman.

El a arătat că transmite PDL apelul "Jos mâinile de pe Bucureşti!", apreciind că democrat-liberalii doresc ca, prin minciună, să obţină voturile bucureştenilor pentru a avea acces la banul public, pe care ulterior să îl canalizeze către clientela politică a PDL.

"PDL are o singură doctrină - minciuna, şi prin minciună încearcă să îi fraierească pe bucureşteni, să le obţină voturile ca pe urmă să aibă acces la banul public pe care îl distribuie clientelei politice, nu să facă investiţii. Este unul dintre motivele pentru care PDL încearcă acum să şi desfiinţeze sectoarele, pentru ca resursele financiare ale acestora să ajungă la actuala majoritate care e controlată de PDL în Consiliul General", a susţinut Chiliman.

Elena Udrea, a declarat, duminică, la reuniunea Organizaţiei PDL Bucureşti, când şi-a prezentat candidatura la şefia filialei, că este nevoie de readucerea modelului Traian Băsescu pentru Bucureşti, iar actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, trebuie să plece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici