Chiuariu, numit secretar general adjunct al PNL

Ministrul demisionar al Justiţiei Tudor Chiuariu a fost numit secretar general adjunct al PNL, responsabil cu problemele juridice şi monitorizarea reformei în Justiţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

1 afișare
Imaginea articolului Chiuariu, numit secretar general adjunct al PNL

Chiuariu, numit secretar general adjunct al PNL

Sursele citate au precizat că decizia a fost luată în şedinţa de luni a Delegaţiei Permanente a formaţiunii.

Ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că va renunţa la funcţie şi a promis că atunci când "această înscenare ridicolă va lua sfârşit" se va întoarce pentru a continua reforma în justiţie.

Demisia ministrului Justiţiei, Tudor Chiuariu, a fost primită, luni după-amiază, la cabinetul premierului Călin Popescu Tăriceanu.

Ministrul demisionar al Justiţiei Tudor Chiuariu şi-a argumentat decizia de demisiona, luni, în Delegaţia Permanentă a PNL, la solicitarea lui Crin Antonescu, Chiuariu fiind lăudat şi aplaudat de către premierul Tăriceanu pentru activitatea sa în Guvern


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici