Cine ar putea fi următorul premier al României? Propunerile partidelor, după alegerile parlamentare

  • PSD-ul îl propune pe Rafila ca premier
  • PNL rămâne la decizia care îl menţine pe Orban premier
  • AUR şi USR nu au propus încă un nume, dar USR l-ar putea alege pe Cioloş
6024 afișări
Imaginea articolului Cine ar putea fi următorul premier al României? Propunerile partidelor, după alegerile parlamentare

Încă nu ştim numărul exact de voturi, dar ştim propunerile partidelor pentru premieri. Partidul Liberal îl vrea tot pe Ludovic Orban. PSD-ul îl aruncă în joc pe Rafila, cel ce pare a fi As-ul lor din mânecă.

„Sunt mai mulţi colegi. Aş dori ca această decizie să o luăm în interior. Şi Alexandru Rafila poate să fie o propunere de prim-minsitru”, a declarat Marcel Ciolacu pentru ALEPH NEWS şi Antena 3.

Pentru prima dată, social democraţii nu îşi mai pun liderul de partid, pe Ciolacu, drept premier.

„PSD a câştigat alegerile, rezultatul va fi confirmat, cred că această diferenţă se va consolida”, spune Alexandru Rafila.

USR PLUS încă se ceartă. Nu au propus niciun nume, dar tot Cioloş ar fi opţiunea lor. Proaspăt intraţi, AUR, Alianţa pentru Unirea Românilor, îl vor pe Călin Georgescu premier. Cel puţin aşa a anunţat pe Facebook vicepreşedintele partidului, Dorin Lulea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici