Premierul Ludovic Orban, prima reacţie după exit-poll: PNL este câştigătorul alegerilor. Voturile se numără la final

Premierul Orban a declarat, duminică, la închiderea urnelor că PNL a câştigat alegerile, chiar dacă sondajele de opinie îi clasează pe locul al doilea.

7809 afișări
Imaginea articolului Premierul Ludovic Orban, prima reacţie după exit-poll: PNL este câştigătorul alegerilor. Voturile se numără la final

Orban, prima reacţie după exit-poll: PNL este câştigătorul alegerilor. Voturile se numără la final

„Rezultatul alegerilor îl vom cunoaşte după finalizarea procesului electoral. Având în vedere că în cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile între 19.30 şi 21.00, nu sunt cuprinse alegerile din Diaspora şi care au votat după ora 19.00. PNL consideră că este câştigătorul acestor alegeri, atât câştigătorul moral cât şi câştigătorul la finalizarea procesului de numărare a voturilor”, a spus premierul Ludovic Orban.

Partidul Social Democrat câştigă alegerile parlamentare, potrivit sondajului exit-poll realizat de CURS-Avangarde, cu 30,5%, urmat de Partidul Naţional Liberal, cu 29%.

Potrivit numaratorii oficiale a voturilor, pâna la aceasta oră, PSD conduce cu 29,67% din voturi, în timp ce PNL este creditat cu 25.75% din numarul total de voturi exprimate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
vot,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici