Cine este Antonel Tănase, noul secretar general al Guvernului

Premierul Ludovic Orban l-a desemnat pe Antonel Tănase în funcţia de secretar general al Guvernului, anunţând că de ”buna intrare în activitate” a acestuia şi a şefului Cancelariei, Ionel Dancă, depinde în mare măsură funcţionarea Executivului.

3570 afișări
Imaginea articolului Cine este Antonel Tănase, noul secretar general al Guvernului

Cine este Antonel Tănase, noul secretar general al Guvernului

”Vă anunţ că am luat decizia de a îl desemna în funcţia de secretar general al Guvernului pe dl. Antonel Tănase. De asemenea, de a-l numi în funcţia de şef al Cancelariei pe dl. Ionel Dancă. Funcţionarea guvernului depinde în mare măsură de buna intrare în activitate a acestor doi conducători de la nivelul Secretariatului General al Guvernului”, a declarat premierul Ludovic Orban la începutul şedinţei de guvern.

Antonel Tănase în vârstă de 47 de ani este preşedintele PNL sector 3 şi trezorierul partidului. A fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Antonel Tănase a absolvit Facultatea de Istorie, Universitatea Bucureşti, dar şi Academia de Studii Economice, urmând şi masteratul.

Tănase este consultant fiscal la Cont Consulting & Services, din 2006, contabil autorizat-liber profesionist, din 2002 şi din acelaşi an, director financiar SC Publiferom Advertising SRL. Totodată, între 1999-2001 a ocupat postul de director economic la SC Comasig-ro SRL, iar între 1992-1998, contabil sef la SC Salcioara SRL. Un an de zile, înre 1991-1992, Antonel Tănase a ocupat postul de contabil sef la Comisia Judeteana a Cooperativelor de Credit Galaţi.

 

Sursă foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici