Ciolacu: Am fost copleşit să văd bucuria din ochii copiilor scăpaţi din infernul din Gaza

Premierul Marcel Ciolacu a mers alături de copiii care au scăpat din infernul din Gaza şi spune că a fost copleşit de bucuria şi speranţa din ochii lor.

388 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Am fost copleşit să văd bucuria din ochii copiilor scăpaţi din infernul din Gaza

Sursa foto: Facebook.com/Marcel Ciolacu

Am fost copleşit să văd bucuria şi speranţa din ochii copiilor care au scăpat din infernul din Gaza. În seara asta vor dormi în România, în siguranţă!”, scrie, Marcel Ciolacu, miercuri seara, pe Facebook.

Premierul spune că este recunoscător autorităţilor din Egipt, Israel şi Qatar pentru contribuţia semnificativă la evacuarea în siguranţă a cetăţenilor români.

Potrivit premierului, Guvernul României va acţiona în continuare pentru a facilita evacuările prin toate mijloacele pe care le are la dispoziţie.

93 de români şi membri de familie ai acestora au ieşit din Fâşia Gaza prin punctul de frontieră Rafah (Republica Arabă Egipt).

Prim ministrul român a fost în Egipt pentru a-i primi pe cetăţenii români care au fugit de conflictul din Fâşia Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici