Ciolacu: ”Candidatul PSD pentru preşedinţie va fi desemnat prin alegeri preliminare în partid”

Candidatul PSD pentru preşedinţie va fi desemnat prin alegeri preliminare în partid, a declarat preşedintele PSD Marcel Ciolacu la Digi24, după ce a fost întrebat dacă va candida în alegerile prezidenţiale din 2024.

230 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: ”Candidatul PSD pentru preşedinţie va fi desemnat prin alegeri preliminare în partid”

Ciolacu spune că în ultimii 20 de ani, liderii PSD care au candidat nu au câştigat, şi că desemnarea candidatului prin alegeri este în măsură de reducă disputele în partid.

În context, Colacu s-a declarat convins că decizia este în măsură să „spargă ghinionul” şi că PSD va da preşedintele în 2024, dacă actuala politică de reformă a partidului va continua..

Pe de altă parte, Ciolacu a spus că este foarte posibil să nu candideze, dar că vrea să fie primul preşedinte al partidului care să câştige toate alegerile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici