Ciolacu comentează cazul Coldea: Mă bucur că justiţia funcţionează

„Nu prea înţeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de Justiţie”, declară Marcel Ciolacu, referindu-se la cazul Coldea.

133 afișări
Imaginea articolului Ciolacu comentează cazul Coldea: Mă bucur că justiţia funcţionează

Florian Coldea

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, în Timiş, despre cazul Coldea.

„Mă bucur că în perioada mea de prim-ministru justiţia funcţionează şi constatam o oarecare normalitate: nu mai vedem girofarurile din timpul nopţii, oameni luaţi noaptea când pot fi chemaţi omeneşte, la prânz, nu se ţine cont de culoarea politică”, a răspuns Ciolacu.

Acesta s-a referit la USR, care susţine că e vorba de o implicare politică: „Nu prea înţeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de Justiţie, cu toate măsurile luate. Sunt mândru că Partidul Social Democrat s-a detaşat total de acest fenomen şi că partidul principal al penalilor a devenit USR”.

Generalii Florian Coldea, Dumitru Dumbravă şi avocatul Doru Trăilă au fost puşi sub control judiciar pe cauţiune de 500.000 de lei. Cei trei sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
codlea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici