Ciolacu: Consider inoportună prezenţa lui Mitică Dragomir în CGMB

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, spune că nu e oportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a cerut PSD Sector 3 să analizeze „de urgenţă” situaţia.

389 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Consider inoportună prezenţa lui Mitică Dragomir în CGMB

Ciolacu: Consider inoportună prezenţa lui Mitică Dragomir în CGMB

„Eu consider că e inoportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că a discutat subiectul cu liderul PSD Sector 3 şi la discuţie a asistat şi Gabriela Firea.

„Am avut o discuţie separată şi cu preşedintele PSD Sector 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale lui Mitică Dragomir. Am cerut să analizeze de urgenţă situaţia, aştfel încât până la validare să am o decizie dacă va fi sau nu validat ca şi consilier general”, adaugă liderul PSD.

De asemenea, el a mai spus că „nimeni nu poate candida pe o listă de partid dacă nu e membru”, ca reacţie la afirmaţiile lui Petre Roman, că era independent pe lista PSD pentru CGMB.

Petre Roman a renunţat la mandatul de consilier general, însă Mitică Dragomir nu îi urmează exemplul fostului premier şi păstrează mandatul. „Pe mine m-a ales poporul”, spune Dragomir.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am competat tot ce trebuie, am făcut şedinţa... Eu nu renunţ. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Dumitru Dragomir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici