Ciolacu crede că pe scena politică nu există în acest moment o altă coaliţie care să conducă România

Nu există în acest moment, în România, altă coaliţie care poate să conducă ţara, spune, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El afirmă că abţinerea de la moţiunea PSD a fost un vot de principiu şi că niciun ministru nu are un cec în alb.

159 afișări
Imaginea articolului Ciolacu crede că pe scena politică nu există în acest moment o altă coaliţie care să conducă România

„Eu în primul rând aş vrea să le mulţumesc colegilor mei din PSD, ei nu au dat un vot pentru un anumit ministru, au dat un vot pentru această coaliţie. Nu poţi să dai altfel de vor decât s-a decis şi să ai pretenţia că menţii o coaliţie. Nu există în acest moment, în România, altă coaliţie care poate să conducă România şi le mulţumesc colegilor mei”, afirmă Marcel Ciolacu, despre rezultatul votului de la moţiunea USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

El a explicat şi de ce s-a abţinut de la vot.

„În ceea ce priveşte votul meu, a fost un vot de principiu, în care niciun ministru, din partea mea, nu are un cec în alb şi cred că aceeaşi atitudine are şi domnul prim-ministru. Repet, votul meu a fost un vot de principiu, niciun ministru nu are un vot în alb”, a adăugat Ciolacu.

Prezent, premierul Nicolae Ciucă a completat: „Remanierea se face la Guvern”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
ciucă,
popescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici