Ciolacu: Dacă vor fi anticipate, vă dau în scris că Orban nu va mai fi premier niciodată

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost ironic, duminică, la Călăraşi, afirmând că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier şi poate spune acest lucru „în scris”.

757 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Dacă vor fi anticipate, vă dau în scris că Orban nu va mai fi premier niciodată

Ciolacu: Dacă vor fi anticipate, vă dau în scris că Orban nu va mai fi premier niciodată

„Dacă vor fi anticipate eu vă dau scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la Călăraşi.

Liderul interimar al PSD spune că tema alegerilor primarilor în două tururi şi pensiile speciale sunt „teme false”.

„O să facă o sesiune extraordinară, iar o să aducă teme false cu alegerea primarilor şi cu pensiile speciale. Vă anunţ că PSD va vota împotriva legii pensiilor speciale. E o chestiune cerută de români, trebuie să respectăm cerinţele românilor. De altfel şi ei trebuie să respecte ce au cerut românii la referendum, aceea de a nu interveni pe Legile justiţiei”, spune Ciolacu.

Despre o posibilă asumare a răspunderii pe alegerile primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a spus că în acest caz PSD va depune moţiune de cenzură.

„E posibil să vină cu asumarea răspunderii pe tema alegerii primarilor în două tururi. Categoric PSD va depune moţiune de cenzură. Deja sunt două partide care am anunţat acest lucru, noi şi UDMR. Vom continua negocierile cu celelalte formaţiuni politice. Sper să creăm o majoritate parlamentară necesară pentru propunerea unui premier preşedintelui României”, a mai declarat preşedintele interimar al PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, participă duminică, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la Congresul Naţional din februarie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici