Ciolacu, decis să le facă pe plac românilor: Susţin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a declarat joi, în cadrul şedinţei Parlamentului în care a prezentat programul de Guvernare, că susţine eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: „Nu mai putem avea două categorii de cetăţeni: unii normali şi unii speciali”.

1542 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, decis să le facă pe plac românilor: Susţin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Ciolacu, decis să le facă pe plac românilor: Susţin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Premierul desemnat a spus că trebuie redusă risipa şi a anunţat că noul Guvern trebuie să îşi asume cu mult curaj legea interzicerii cumulului pensiei cu salariul la stat.

„La fel cum trebuie, împreună, să facem dreptate odată pentru totdeauna în ceea ce priveşte pensiile speciale! Este poate cea mai grea reformă, care a rupt cel mai mult societatea. Dacă vrem să redăm încrederea în stat, atunci trebuie să înţelegem că nu mai putem avea două categorii de cetăţeni: unii normali şi unii speciali. Toţi suntem români! Stimaţi colegi, înainte de a-mi da votul... vă anunţ: Susţin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari! Este singura soluţie pentru a avea legitimitate, pentru a tăia apoi toate pensiile speciale. Şi vreau ca Parlamentul să fie alături de mine şi de Guvern”, a spus Ciolacu.

El susţine că programul de guvernare îşi propune să treacă de la stabilizarea României la modernizarea economică şi socială.

„Vă spun că următoarele luni vor însemna o cursă contra cronometru pentru refacerea puterii de cumpărare a populaţiei! Vom lucra în strânsă legătură cu BNR pentru a duce inflaţia la o singură cifră. Vom veni cu un program curajos pentru a stopa creşterea preţurilor la alimentele de bază. Şi vom lovi fără milă în toţi cei care cred că se pot îmbogăţi prin speculă pe spatele şi suferinţa românilor! Vom stimula munca şi vom încuraja românii să rămână în ţară”, a mai spus premierul desemnat.

El a anunţat un program prin care va fi redusă treptat impozitarea muncii, mai ales pentru cei cu venituri mici şi medii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici