Ciolacu, despre afirmaţia privind purtarea măştii până în 2023: S-ar putea să spună adevărul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că medicul Adrian Streinu Cercel ar putea avea dreptate atunci când spune că masca va fi obligatorie până în anul 2023. Ca om e greu să accept, s-ar putea să spună adevărul, a afirmat Ciolacu în cadrul unei emisiuni la televiziunea publică.

4364 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre afirmaţia privind purtarea măştii până în 2023: S-ar putea să spună adevărul

Ciolacu, despre afirmaţia privind purtarea măştii până în 2023: S-ar putea să spună adevărul

Zilele trecute, medicul Adrian Streinu Cercel a explicat de ce masca de protecţie ar putea fi purtată încă doi ani.

„Vaccinul ne protejează pe dinăuntru, nu ne protejează şi la nivelul mucoaselor. Astfel încât, dacă dăm masca jos şi renunţăm la ea, avem toate şansele să luăm un virus pe care să-l putem da mai departe unor persoane care nu sunt imunizate”, a spus, zilele trecute, medicul Adrian Streinu Cercel.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că medicul Adrian Streinu Cercel ar putea avea dreptate

„Nu există nicio comunicare coerentă din partea guvernanţilor. Aţi văzut cum comunică domnul Rafila, domnul Cercel… Domnul Cercel este medic, a depus un jurământ, aşa consideră domnia sa că trebuie să protejeze viaţa omului. Eu nu pot să judec un profesor de talia domnului Cercel. Ca om mi-e greu să accept că voi sta cu mască până în 2023. E şi foate greu să-l cert pe profesorul Cercel când spune lucrul acesta. S-ar putea să spună adevărul”, a fost răspunsul lui Ciolacu când a fost rugat să comenteze afirmaţia medicului.

Marcel Ciolacu a mai dezvăluit faptul că nu a reuşit să-şi programeze mama pentru vaccinare.

„A încercat nepotul meu de mai multe ori, o să încercăm să vină la un spital”, a precizat Ciolacu la TVR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici