Ciolacu, despre candidatura lui Iohannis la şefia NATO: domnul preşedinte are şanse

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre candidatura lui Klaus Iohannis la şefia NATO. Domnul preşedinte are şanse, a fost răspunsul lui Ciolacu.

487 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre candidatura lui Iohannis la şefia NATO: domnul preşedinte are şanse

Ciolacu, despre candidatura lui Iohannis la şefia NATO: domnul preşedinte are şanse

Întrebarea a fost pusă în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi.

„România are şanse, România merită să fie reprezentată la un nivel european şi NATO, domnul preşedinte are şanse”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi premierul Olandei, Mark Rutte, şi-au anunţat intenţia de a ocupa funcţia de secretar general al NATO. Decizia va fi luată în cadrul alianţei militare în următoarele luni, iar mandatul noului lider va începe la toamnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici