Ciolacu, despre femeia care va deschide lista la europarlamentare: Să nu fi fost membră de partid

„O femeie care să nu fi făcut politică până acum şi să nu fi fost membră de partid”, spune Marcel Ciolacu despre persoana care ar putea fi pe primul loc pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

532 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre femeia care va deschide lista la europarlamentare: Să nu fi fost membră de partid

Ciolacu, despre femeia care va deschide lista la europarlamentare: Să nu fi fost membră de partid

„Ştiţi decizia politică luată de a face o alianţă electorală în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare şi sper ca lista de europarlamentari să fie deschisă de către o femeie, chiar propunând amândoi, şi eu şi domnul preşedinte Nicolae Ciucă, să fie o femeie care să nu fi făcut politică până acum şi să nu fi fost membră de partid”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că acest lucru este „un început”.

„Am făcut la partid sondaje pentru alegerile locale trecute şi am făcut şi în judeţul Botoşani, unde ne-au ieşit rezultatele, respectiv 70% din cei care au răspuns la sondaj vedeau profilul canidatului pentru consiliul judeţean un bărbat. 65% dintre repondenţi erau femei. În momentul acela, am luat o decizie la partid şi am desemnat-o pe doamna Doina Fedorovici candidată pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. A câştigat alegerile cu 60%. Este o diferenţă mare între percepţie şi adevăr, între ce s-a întâmplat în trecut în România şi obişnuinţa de a răspunde într-un sondaj. Întotdeauna când există o decizie politică corectă, lumea va reacţiona în aceeaşi măsură, corect şi va ţine cont de schimbarea percepţiei în adevăr”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici