Ciolacu, despre jignirile tinerilor liberali: vor fi discuţii în coaliţie, va fi o reacţie pe măsură

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că social democraţii vor reacţiona şi vor discuta cu partenerii din coaliţie despre jignirile lansate de tinerii liberali.
  • Nu vom întoarce şi celălalt obraz, vor fi discuţii în coaliţie şi va exista o reacţie pe măsură, a spus Ciolacu.
257 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre jignirile tinerilor liberali: vor fi discuţii în coaliţie, va fi o reacţie pe măsură

„Afectează emoţional, e un derapaj, mă aşteptam la scuze publice, pentru mamele care au primit aceste injurii (...) Vom depăşi acest moment, nu înseamnă că vom întoarce şi celălalt obraz, este evident că în interior acolo ceva nu funcţionează”, a spus Marcel Ciolacu, marţi seara, la Antena 3.

Şeful PSD a mai dezvăluit faptul că liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost afectat de incident şi a oferit scuze.

„Premierul Ciuă era foarte afectat, îşi cerea scuze, ceea nu este cazul”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai anunţat că PSD va avea o reacţie în urma acestui incident.

„Sigur vor fi discuţii în cadrul coaliţiei (...) va exista o reacţie pe măsură”, a mai spus liderul PSD care a dezvăluit că în interiorul partidului s-a discutat despre trimiterea unor buchete de flori mamelor liderilor tineretului liberal.

În urma incidentelor petrecute în cadrul Şcolii de vară a TNL, conducerea Partidului Naţional Liberal a decis să-i ceară lui Octavian Oprea să îşi dea demisia din toate funcţiile deţinute la nivelul partidului, scrie în comunicatul PNL publicat marţi.

Explicaţia este oferită tot în cadrul comunicatului: „Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în staţiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formaţiuni politice.”

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcţia publică.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări din mediul online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici