Ciolacu, despre moţiunea de cenzură: Nu avem nicio problemă să ne asumăm guvernarea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus joi seara că PSD are o datorie faţă de români să facă să treacă moţiunea de cenzură şi că social-democraţii nu au nicio problemă să îşi asume guvernarea.

534 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre moţiunea de cenzură: Nu avem nicio problemă să ne asumăm guvernarea

„Suntem obligaţi faţă de români să facem tot ce ţine de noi să treacă această moţiune de cenzură. (...) Dacă trece moţiunea de cenzură vom veni cu programul nostru de guvernare, cu altă filozofie şi abordare a acestei crize atât în sănătate, cât şi în economie. Nu avem nicio problemă să ne asumăm guvernarea”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Acesta a spus că partidul va decide atunci cine va fi propunerea de premier, dar că, în acest moment, Alexandru Rafila este propunerea aprobată de partid.

„Vom hotărî în acel moment. Până în acel moment e o decizie a PSD că propunerea pentru funcţia de premier este Alexandru Rafila. Nu este altă decizie, în acest moment dacă mă întrebaţi, Alexandru Rafila este propunerea PSD”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat despre un eventual guvern de uniune naţională, liderul PSD a exclus o guvernare alături de PNL:

„Sunt mai multe soluţii. Din punctul meu de vedere, PSD în acest moment nu are cum să mai facă vreodată guvernare comună cu PNL, cel puţin în acest ciclu electoral. (...) Vom veni un prim-ministru şi ne vom creiona o majoritate”, a precizat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici