Ciolacu, despre pensiile aleşilor locali: Ce mai bună soluţie e prorogarea cu un an

Credem că cea mai bună soluţie este prorogarea cu un an a intrării în vigoare a pensiilor speciale pentru aleşii locali, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, după şedinţa liderilor partidelor din coaliţia de guvernare.

1404 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre pensiile aleşilor locali: Ce mai bună soluţie e prorogarea cu un an

Ciolacu, despre pensiile aleşilor locali: Ce mai bună soluţie e prorogarea cu un an

„S-a avut această discuţie (referitoare la pensiile speciale pentru aleşii locali - n.r.). Credem că cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea de termen pentru un an de zile”, a declarat Marcel Ciolacu după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a precizat că o nouă întâlnire va avea loc marţi, de la ora 15.00.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, susţine că orice creştere a pensiilor speciale ar însemna imposibilitatea creşterii pensiilor mici. Este un sistem ipocrit al PSD asimilat şi de PNL, o să-i bântuie acest proiect, mai spune liderul USR.

Pensiile speciale pentru primari, consilieri şi preşedinţi de consilii judeţene au fost introduse prin Codul administrativ din 2019, însă au fost prorogate în fiecare an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici