Ciolacu: Din punctul meu de vedere se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că se impune o remaniere a Guvernului până la sfârşitul acestui an.

218 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Din punctul meu de vedere se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere

Întrebat marţi seara dacă şi ce miniştri ai PSD vor fi remaniaţi, liderul social-democrat a declarat că propunerile privind remanierea trebuie să le facă premierul.

„Depinde cum vrem să avem o abordare în politică de acum încolo. Dacă vrem să avem aceeaşi abordare pe care am avut-o timp de 30 de ani, care nu ne-a adus tocmai în locuri fericite şi cred că nu am avut o eficienţă guvernamentală pe care ne-o dorim cu toţii, dar cred că abordarea corectă este cea pe care o spun eu: primul-ministru este cel care vine şi face propuneri”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că PSD şi PNL, dar şi premierul au monitorizat fiecare ministru din actualul Guvern.

Întrebat dacă este necesară o remaniere, Ciolacu a răspuns: „Din punctul meu de vedere se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici