Ciolacu îi cere lui Orban să redeschidă spitalele pentru pacienţii cronici

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere premierului Ludovic Orban să redeschidă spitalele pentru pacienţii cronici. Social-democratul dă exemplul spitalului COVID din Râmnicu Sărat, care are o capacitate de 405 paturi, deşi sunt internaţi sub 50 de pacienţi.

163 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îi cere lui Orban să redeschidă spitalele pentru pacienţii cronici

Ciolacu îi cere lui Orban să redeschidă spitalele pentru pacienţii cronici

„Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-şi bată în continuare joc de bolnavii cronici şi să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viaţa”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El precizează că Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, care are 405 paturi, este menţinut în continuare ca Spital COVID, deşi sunt mai puţin de 50 de pacienţi internaţi.

„Deşi autorităţile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiţii de siguranţă, toţi bolnavii! Nu vă mai jucaţi cu viaţa oamenilor! Lăsaţi bolnavii cronici să se trateze”, mai cere Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici