Ciolacu îi declară război lui Clotilde Armand. PSD anunţă că susţine orice iniţiativă cetăţenească pentru demiterea primarului

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat marţi seara că partidul va susţine orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 al Capitalei.

385 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îi declară război lui Clotilde Armand. PSD anunţă că susţine orice iniţiativă cetăţenească pentru demiterea primarului

Ciolacu îi declară război lui Clotilde Armand. PSD anunţă că susţine orice iniţiativă cetăţenească pentru demiterea primarului Sectorului 1

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţeanească, nu iniţiativă politică, Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-şi exercite atribuţiile de primar”, a spus Ciolacu.

Acesta a mai spus că „bătaia de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât 4 ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”.

Marcel Ciolacu a mai anunţat depunerea unui proiect pentru modificarea legislaţiei în ceea ce priveşte desemnarea membrilor în consiliile de administraţie.

„Am depus la Parlament un proiect de lege pentru a opri risipa din banii publici. Este vorba despre un proiect care modifică legea guvernanţei corporative. Practic, vom decupla de la banul public toate clientela de partid a PNL şi USR. Vom plafona indemnizaţiile membrilor din CA, cu alte cuvinte nimeni nu va mai câştiga zeci de mii de euro doar făcând parte din aceste consilii de administraţie. Vor fi plafonate la două salarii minime brute pe ţară”, a spus liderul social-democrat.

Conform acestuia, proiectul prevede ca în CA-uri să fie desemnaţi doar profesionişti, a căror pregătire şi experienţă au legătură cu domeniul de activitate al companiilor respective.

„Nu o să mai găsiţi în viitoarele reprezentări în CA-uri chelneri, ciocli sau lipitori de afişe pe care i-au folosit PNL sau USR în campaniile electorale”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici