Ciolacu, în acord cu Iohannis pe tema Republica Moldova

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că este de acord cu preşedintele Klaus Iohannis, când spune că în prezent, cel mai vulnerabil stat european este Republica Moldova.

231 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, în acord cu Iohannis pe tema Republica Moldova

Ciolacu, în acord cu Iohannis pe tema Republica Moldova

„Toată clasa politică va sprijini atât pe Maia Sandu, cât şi Republica Moldova. E o datorie a noastră... Mai mult, este obligaţie. Sunt total de acord cu preşedintele României”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Maia Sandu ar putea avea şi alte solicitări adresate României, el spune: „Sunt ferm convins că sunt îndreptăţite. Cel mai vulnerabil stat european în acest moment este Republica Moldova ţinând cont de agresiunea nejustificată a Rusiei asupra Ucrainei”.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că „România este nu doar pregătită, este dispusă să sprijine Moldova în orice – repet - în orice scenariu”.

„Cum va arăta acest sprijin concret depinde, evident, de evoluţia situaţiei geopolitice. În momentul acesta, ştiţi foarte bine că îi sprijinim cu electricitate, gaz, şi aşa mai departe, îi ajutăm să-şi reformeze instituţiile, dar suntem dispuşi şi eu personal sunt dispus să mergem mult mai departe, dacă situaţia o va impune”, a adăugat Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici