Ciolacu, în cazul în care moţiunea va fi adoptată: Am exclus colaborarea cu PNL

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, social-democraţii exclud colaborarea cu PNL.

1086 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, în cazul în care moţiunea va fi adoptată: Am exclus colaborarea cu PNL

Sursa foto: Mediafaxfoto

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă în care a anunţat depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu de ce nu a colaborat cu cei de la AUR pentru acest demers, Marcel Ciolacu a spus: „Pentru că avem strategia noastră, de partid, şi o facem în interiorul partidului”.

El a spus că Alexandru Rafila este propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru. „Cred că, dacă va trece moţiunea, preşedintele Românieie va intra totuşi în spiritul Constituţiei”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat cu ce partide ar putea colabora social-democraţii pentru formarea unui guvern, Ciolacu a spus că ar putea fi vorba şi de un guvern minoritar PSD şi a precizat că „Am exclus colaborarea cu PNL”.

Preşedintele social-democrat a mai spus că toate aceste lucruri vor fi discutate în interiorul partidului dacă moţiunea va trece.

Social-democraţii anunţă că au finalizat textul moţiunii de cenzură la adresa Executivului, intitulată „România eşuată. Recordul fantastic al guvernului Cîţu”. Marcel Ciolacu spune că va negocia cu parlamentari care nu sunt în PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici