Ciolacu insistă şi cere SRI şi SIE să dezmintă ”minciuna grosolană a lui Iohannis” despre Ţinutul Secuiesc

  • Ciolacu îi solicită „ferm” preşedintelui Iohannis să vină cu dovezi clare legate de faptul că PSD a complotat să dea autonomie Ţinutului Secuiesc.
  • Altfel toată lumea va înţelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Străinu-Cercel sau pe tema redeschiderii şcolilor din Franţa, spune Ciolacu.
1071 afișări
Imaginea articolului Ciolacu insistă şi cere SRI şi SIE să dezmintă ”minciuna grosolană a lui Iohannis” despre Ţinutul Secuiesc

Ciolacu insistă şi cere SRI şi SIE să dezmintă ”minciuna grosolană a lui Iohannis” despre Ţinutul Secuiesc

Iohannis a vrut să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce! De asta a avut acea ieşire necontrolată şi mincinoasă legată de Ţinutul Secuiesc!!! Cer SRI şi SIE să dezmintă aceasta minciună grosolană a lui Iohannis!, a scris pe Facebook liderul social democrat.

El spus că Iohannis vrea să ascundă, de fapt, că 1.027.824 de români sunt astăzi aruncaţi în şomaj tehnic, iar alţi 260.171 şi-au pierdut deja locul de muncăşi că şeful statului şi-ar fi dorit să ascundă incompetenţa guvernului PNL care nu vine cu un plan de relansare a economiei.

„Singurii care au făcut sacrificii au fost cetăţenii, care au stat în casă. E dreptul lor să ştie când se pot întoarce la muncă, când pot să-şi ia salariu. Nici guvernul PNL şi nici Iohannis nu le spun nimic! Apelează la diversiuni penibile!

Iohannis vrea să treacă sub tăcere distrugerea a 600.000 de firme româneşti, care nu au primit niciun ajutor, care şi-au trimis angajaţii în şomaj, oameni care au rate la bănci pe care nu au de unde să le plătească.

Nu în ultimul rând, Iohannis nu ştie ce să le spună părinţilor care nu mai au bani, care vor trebui să se ducă în cele din urmă la serviciu şi care nu ştiu cu cine să lase copiii acasă. Si asta pentru că şcolile şi grădiniţele rămân închise, iar după 15 mai încetează şi compensaţia de 75% din salariu”, este părerea liderului interimar al PSD.

Ciolacu a venit şi cu o serie de solicitări adresate lui Iohannis:

Şi pentru că adevarul trebuie să iasă la suprafaţă:

1. Îi solicit ferm preşedintelui Iohannis să vină cu dovezi clare, altfel toată lumea va înţelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Străinu-Cercel sau pe tema redeschiderii şcolilor din Franţa.
2. Solicit comisiilor parlamentare de control SRI şi SIE să se întrunească săptămâna viitoare şi să convoace şefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informaţiilor false enunţate în spaţiul public de preşedintele Iohannis.
3. PSD va depune o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură pe baza răspândirii de informaţii false.

Iohannis nu-şi poate depăşi condiţia de preşedinte PNL! Se poarta ca si cum nu este presedintele tuturor romanilor!
a conchis liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici