Ciolacu, întâlnire cu Metsola: Problemele fermierilor să găsească o rezolvare aplicată

Problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, afirmă premierul Marcel Ciolacu, după o întâlnire cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

117 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, întâlnire cu Metsola: Problemele fermierilor să găsească o rezolvare aplicată

Sursa foto: X / @CiolacuMarcel

„Preşedintele Parlamentului European este un prieten apropiat al României. Am discutat astăzi cu doamna Roberta Metsola despre importanţa menţinerii coaliţiei democratice din Parlamentul European şi a stabilităţii guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României”, arată Marcel Ciolacu.

El precizează că a mulţumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spaţiul Schengen.

„Am subliniat nevoia unor măsuri cât mai concrete pentru creşterea nivelului de trai la nivel european. De asemenea, problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, la fel ca şi subiectul incluziunii tinerilor”, încheie Ciolacu.

Roberta Metsola se află în România pentru a participa la congresul PPE, care se desfăşoară miercuri şi joi în Bucureşti, la Romexpo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici