Ciolacu: Măsurile anunţate de Predoiu sunt un pas înainte, dar nu sunt suficiente

  • Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunţate de Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente, afirmă Marcel Ciolacu.
  • Premierul cere poliţiştilor să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri.
461 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Măsurile anunţate de Predoiu sunt un pas înainte, dar nu sunt suficiente

„Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunţate ieri de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente”, afirmă Marcel Ciolacu.

Premierul spune că este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în şcoli sau de confiscarea maşinii celui prins drogat la volan, şi de un efort masiv de destructurare a reţelelor de trafic cu droguri.

„Aştept de la Poliţie să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor! Cred că Poliţia Română are o uriaşă datorie în faţa societăţii în această privinţă. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă şi susţinută de atitudine din partea statului şi de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute şi mii de vieţi protejate în fiecare zi”, încheie Ciolacu.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, propune confiscarea maşinilor conduse de şoferi care au consumat alcool sau droguri şi a celor celor care transportă droguri. O altă propunere este mărirea termenului pentru restituirea permisului de conducere, atunci când acesta a fost anulat, ca urmare a consumului de alcool şi droguri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici