Ciolacu: Nu cred că este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a preşedintelui Iohannis

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi seara că nu crede că este oportună, în acest moment, declanşarea unei proceduri de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

327 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu cred că este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a preşedintelui Iohannis

Ciolacu: Nu cred că este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a preşedintelui

Întrebat de publicistul Ion Cristoiu, dacă PSD ar susţine o iniţiativă a AUR de suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a spus că o astfel de procedură nu este oportună în acest moment.

„Ca să iniţiezi o astfel de procedură trebuie să ai un număr de parlamentari şi momentan domnul Simion nu are o treime din Parlament, PSD are. Ca să ai un demers care să meargă până la capăt trebuie să ai majoritate, în acest moment PSD şi formaţiunea AUR nu au majoritate. (...) Nu cred că în acest moment este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a domnului preşedinte Klaus Iohannis. Şi de pandemie, şi de criza economică, şi de contextul internaţional şi de faptul că a trecut o perioadă mult prea mică de la alegeri”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR1.

Acesta a declarat că parlamentarii PSD nu ar semna o astfel de iniţiativă.

„Nu, categoric în acest moment, nu. I-aş propune domnului Simion să depunem o moţiune de cenzură. E mai oportună schimbarea Guvernului decât suspendarea preşedintelui”, a mai spus Ciolacu.

Referindu-se la Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a spus că preşedintele „a depăşit o linie roşie” şi a făcut o „greşeală majoră implicându-se în campanie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici