Ciolacu: Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO, transmite preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Decizia luată de cele două guverne social-democrate din nordul Europei reprezintă un important pas spre dezvoltarea NATO”.

90 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

„Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO. Consolidarea parteneriatului de securitate din cadrul alianţei nord-atlantice a fost mereu o prioritate pentru Partidul Social Democrat, iar decizia luată de cele două guverne social-democrate din nordul Europei reprezintă un important pas spre dezvoltarea NATO”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, s-a întâlnit joi cu ambasadoarele celor două ţări.

„Am transmis acest mesaj de solidaritate şi de sprijin partenerilor din Finlanda şi Suedia în cadrul unei întâlniri pe care am organizat-o astăzi la Palatul Parlamentului cu ambasadorii celor două ţări în România, în cadrul căreia am discutat şi despre întărirea cooperării economice şi militare.Astăzi, în acest context dificil, fiecare român poate spune cu lejeritate că #NoiSuntemNATO, dar nu pot să nu fiu mândru de contribuţia semnificativă avută de Partidul Social Democrat la aderarea la NATO şi consolidarea poziţiei noastre în interiorul alianţei”, conchide Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici