Ciolacu propune excluderea lui Dumitru Buzatu, după ce ar fi fost prins luând mită

Marcel Ciolacu convoacă de urgenţă Biroul Politic Naţional şi propune excluderea lui Dumitru Buzatu, după ce acesta ar fi fost prins, vineri, luând mită.

394 afișări
Imaginea articolului Ciolacu propune excluderea lui Dumitru Buzatu, după ce ar fi fost prins luând mită

„Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Conform unor surse judicare, preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA, vineri seară. El ar fi fost monitorizat de procurori şi prins în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 de milioane de lei, pentru acordarea de contracte.

Dumitru Buzatu este vicepreşedinte PSD, preşedinte al CJ Vaslui, fost deputat şi unul dintre cei mai longevivi lideri judeţeni ai PSD.

La locuinţa lui Dumitru Buzatu din comuna Ştefan cel Mare au loc percheziţii. La faţa locului a sosit şi fiul lui Buzatu.

Conform surselor citate de Vremea Nouă, este vorba despre o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăeşti, un drum a cărui valoare totală de execuţie depăşeşte 222.000.000 lei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici