Ciolacu, răspuns ironic pentru Motreanu: Toată lumea are dreptul de a avea o opinie

„Trăim într-o ţară liberă şi toată lumea are dreptul de a avea o opinie”, spune, ironic, Marcel Ciolacu, după ce Dan Motreanu (PNL) a cerut ca premierul să-şi depună mandatul dacă eliminarea pensiilor parlamentare e respinsă la CCR.

683 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, răspuns ironic pentru Motreanu: Toată lumea are dreptul de a avea o opinie

Ciolacu, răspuns ironic pentru Motreanu: Toată lumea are dreptul de a avea o opinie

„Categoric şi mă duc la CCR, pe urmă să decid şi în locul CCR, nu? Trăim într-o ţară liberă şi toată lumea are dreptul de a avea o opinie”, spune, ironic, Marcel Ciolacu, după ce Dan Motreanu (PNL) afirma că premierul ar trebui să îşi depună mandatul dacă proiectul care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor e respins la CCR.

„Am un program coerent de care mă voi ţine în fiecare zi”, adaugă premierul.

Dan Motreanu a scris, luni, pe Facebook că Marcel Ciolacu ar trebui să îşi depună mandatul de premier dacă proiectul prin care pretinde că sunt eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor este respins de Curtea Constituţională.

„Parlamentarii beneficiază astăzi de pensii speciale din cauza unei legi care a intrat în vigoare în 2015, printre semnatari aflându-se Marcel Ciolacu. În toţi aceşti ani, PNL a susţinut că toate pensiile trebuie calculate pe bază de contributivitate. Parlamentul a votat două proiecte ale PNL – privind anularea şi, ulterior, impozitarea tuturor pensiilor speciale, dar, din păcate, au fost respinse de CCR. Astăzi Marcel Ciolacu se bate cu pumnii în piept că ar fi eliminat pensiile speciale pentru parlamentari. De fapt, proiectul depus de Alfred Simonis (PSD) este în mod intenţionat neconstituţional. În mod incorect, Marcel Ciolacu acuză PNL de faptul că nu a eliminat pensiile speciale ale parlamentarilor”, afirma liberalul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici