Ciolacu, reacţie surprinzătoare după demisia lui Orban: O iresponsabilitate, premierul este inconştient

  • Ciolacu şi-a schimbat opinia în 24 de ore.
  • Duminică seară, Ciolacu îi cerea lui Orban să demisioneze cât mai repede.
  • Luni seara, după demisie, liderul PSD l-a făcut iresponsabil pe Orban, că şi-a luat jucăriile şi a plecat.
2534 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, reacţie surprinzătoare după demisia lui Orban: O iresponsabilitate, premierul este inconştient

Ciolacu, reacţie surprinzătoare după demisia lui Orban: O iresponsabilitate, premierul este inconştient

„Este o iresponsabilitate ce a făcut Ludovic Orban astăzi. Funcţia de prim-ministru nu se părăseşte cum vrei. Nu înţeleg, au câştigat sau au pierdut? Şi-a dat demisia că a pierdut, dar va faceun guvern că a câştigat.

În acest moment, acest guvern nu mai poate emite ordonanţe de urgenţă, nu avem constituit un nou Parlament, lucrurile astea durează 2-3 săptămâni. Toată această procedura poate să dureze o luna de zile. Ce face România în această luna? Avem un lider politic care pleacă după funcţie? Dacă guvernul nu este insituit de la prima încercare? Noi nu avem guvern un plină criză sanitară.

Este un gest iresponsabil, nu este un gest de bărbăţie”, a declarat Ciolacu, la Digi24.

„Nu porţi să laşi un haos pentru că te-ai supărat şi îţi iei jucăriile. Aţi mai văzut vreodată vreun prim-ministru atât de inconştient? (…)”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu îi cerea lui Orban în seara alegerilor să demisioneze cât mai repede.

“Eu aştept întâi demisia domnului Ludovic Orban din funcţia de prim-ministru. Românii, prin vot, i-au cerut acest lucru”, a fost poziţia lui Ciolacu după publicarea primului exit-poll. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici