Ciolacu: România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede

România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Florin Cîţu nu îi vede, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce premierul a spus că mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu de peste 3.000 de euro net: „Si ceilalţi 99%?!”

524 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede

Sursa foto: Mediafaxfoto

„În România Reală, cea pe care premierul Cîţu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că 31,2 % români trăiesc la limita sărăciei, 90% dintre angajaţi câştigă sub 1.000 de euro/ pe lună, 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună, 940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună, 1,6 milioane de români au salariul minim pe economie, 3,6 milioane de copii au alocaţie care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie! România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor anunţă că PSD va propune în Parlament un pachet de măsuri pentru compensarea efectelor inflaţiei.

„Tocmai pentru aceşti 99% dintre români, #PSD va veni în Parlament cu un pachet de #măsuri pentru compensarea efectelor negative ale inflaţiei, creşterea reală a veniturilor populaţiei şi dezvoltarea mediului economic românesc”, conchide Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu a spus, referindu-se la situaţia economiei, că „mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu de peste 3.000 de euro net”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici