Ciolacu spune că va demisiona „categoric” dacă PNL iese de la guvernare. Coaliţia nu se rupe

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că nu se va rupe coaliţia, iar dacă PNL va decide să iasă de la guvernare,el va merge cu mandatul la Cotroceni. Despre declaraţiile făcute de Rareş Bogdan, Ciolacu a spus că au fost pentru a acoperi ceasul de 30.000 de euro, purtat „nefericit” la piaţă.

381 afișări
Imaginea articolului Ciolacu spune că va demisiona „categoric” dacă PNL iese de la guvernare. Coaliţia nu se rupe

Ciolacu spune că va demisiona „categoric” dacă PNL iese de la guvernare. Coaliţia nu se rupe

Întrebat miercuri seara, la Antena 3 CNN, dacă se va rupe coaliţia, aşa cum a anticipat prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bpgdan, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că nu se va întâmpla acest lucru.

„Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern. Dacă se rupe această coaliţie vă spun foarte clar: înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat şi eu şi l-au acceptat şi colegii mei într-un moment dificil al României – nu uităm ce era acum 2 ani de zile – după o discuţie bărbătească între mine şi preşedintele Nicolae Ciucă, categoric, dacă cineva va ieşi din această coaliţie eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio problemă”, a spus Ciolacu.

Întrebat, în continuare, dacă va demisiona în cazul în care PNL iese de la guvernare, Ciolacu a răspuns: „Categoric!”.

Pus să comenteze declaraţiile lui Rareş Bogdan, care a spus că nu mai suportă PSD, că „mâine ar ieşi de la guvernare”, dar şi că el şi cei din PNL „pândesc” ca nu cumva să se fure, Ciolacu a spus că cel mai probabil declaraţiile au fost făcute pentru a acoeri „gestul nefericit” de a merge la piaţă cu un ceas de 30.000 de euro pentru a cumpăra pătrunjel.

„Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape 5 ore şi am luat mai multe probleme guvernamentale în discuţie pentru că era nevoie de o decizie a coaliţiei. Eu nu ascund faptul că multe dintre problemele care se ivesc la guvern le discut cu Nicolae Ciucă. Atâta timp cât 5 ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă, ţi-ai luat informaţii (...) şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând de fapt să acoperi un gest nefericit - să mergi la piaţă cu un ceas de 30 de mii de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieşi să spui că „mi l-a dat soţia cadou, mă întreţine soţia şi mi l-a dat cadou” sau „mi l-a socrul la nuntă”.... Presupun că era mult mai corect. Să dinamitezi o coaliţie numai cu ştiri false astfel încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti... domnul Rareş Bogdan nu e un om prost... înseamnă că eşti iresponsabil”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a ami spus că nu îşi mai doreşte şedinţe de coaliţie extinse şi că îi va propune liderului PNL Nicolae Ciucă să facă şedinţe fără „domni sau doamne” care după ce se termină coaliţia ajungem la nişte concluzii ies şi dinamitează o coaliţie”.

„Eu nu mai vreau să fac o coaliţie lărgită cu nişte domni sau doamne care după ce se termină coaliţia ajungem la nişte concluzii ies şi dinamitează o coaliţie”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici