Cioloş, Dragu şi Dâncu, invitaţi în Parlament joi. Vasile Dâncu a anunţat că nu vine

Fostul premier Dacian Cioloş, foştii miniştri Anca Dargu şi Vasile Dâncu ar urma să fie audiaţi joi la ora 11:00 de comisiile de Buget, care anchetază rectificările bugetare din 2016, singurul care a transmis un mesaj comisiei, motivându-şi absenţa, fiind Dâncu.

857 afișări
Imaginea articolului Cioloş, Dragu şi Dâncu, invitaţi în Parlament joi. Vasile Dâncu a anunţat că nu vine

Cioloş, Dragu şi Dâncu, invitaţi în Parlament joi. Vasile Dâncu a anunţat că nu vine (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

''Mâine la ora 11:00 avem trei invitaţi importanţi, Dacian Cioloş, Vasile Dâncu şi Anca Dragu'', a declarat preşedintele Comisiei de buget, deputatul PSD Leonardo Badea.

El a afirmat că Vasile Dâncu a trimis o scrisoare în care şi-a anunţat disponibilitatea de a veni la audiere săptămâna viitoare.

''Am primit o scrisoare pe mail de la domnul Vasile Dâncu care spune că este plecat în străinătate săptămâna aceasta şi vine oricând îl convocăm săptămâna viitoare. Deci nu o să poată să fie prezent mâine, are disponibilitate săptămâna viitoare'', a spus Badea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici