Cioloş, reacţie după condamnarea lui Dragnea: Fiecare şi-o face cu mâna lui

Liderul PLUS Dacian Cioloş a declarat, referitor la condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, că nu se va bucura de necazul unei persoane, însă, pe de altă parte „fiecare şi-o face cu mâna lui”.

2560 afișări
Imaginea articolului Cioloş, reacţie după condamnarea lui Dragnea: Fiecare şi-o face cu mâna lui

Cioloş, reacţie după condamnarea lui Dragnea: Fiecare şi-o face cu mâna lui

„Nu ştiu dacă un om care a pus mâna pe putere şi a abuzat de această putere îl putem numi ca cel mai puternic om din România dar mă rog, sigur fiecare face aprecieri. Eu nu o să mă bucur de necazul unui om dar pe de altă parte fiecare şi-o face cu mâna lui”, a afirmat Dacian Cioloş, luni seară, la Digi 24.

Fostul premier a adăugat că este bucuros că s-a încheiat „agonia” în care a fost adusă ţara noastră din cauza liderului PSD Liviu Dragnea.

„Mă bucur că am pus capăt agoniei în care a fost dusă România din cauza acestui om şi din cauza temei, fricii lui de a da piept cu justiţia şi îşi asuma faptele şi a separa în justiţie, ne-a dus pe toţi în haos, a aruncat în aer guvernarea, a aruncat în aer economia României după ce apus mâna pe un partid politic care din păcate numai partid politic nu se poate numi dacă e să o luăm în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur că această agonia ia sfârşit şi aşa cum am spus putem începe să construim şi mă bucur că acest lucru s-a întâmplat, această decizie a justiţiei vine după ce partidul pe care Liviu Dragnea îl conduce a fost pus la locul lui de către electorat ca să nu avem apoi alte interpretări că justiţia ar fi influenţat politicul”, a conchis Cioloş.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici