Citirea moţiunii pe legea cadru a salarizării s-a încheiat. A început dezbaterea celeilalte moţiuni

Deputaţii si senatorii au început, luni, a doua şedinţă comună, în care urmează să dezbată şi să se pronunţe asupra moţiunii de cenzură intitulate "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima ţeapă trasă românilor de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc".

12 afișări
Imaginea articolului Citirea moţiunii pe legea cadru a salarizării s-a încheiat. A început dezbaterea celeilalte moţiuni

Citirea moţiunii pe legea cadru a salarizării s-a încheiat. A început dezbaterea celeilalte moţiuni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Moţiunea de cenzură, care a fost iniţiată de 201 de senatori şi deputaţi, a fost prezentată joi în plenul reunit al Parlamentului.

Şedinţa comună pentru dezbaterea moţiunii de cenzură este condusă de preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Această şedinţă comună, cea de a doua programată pentru ziua de luni, a început după finalizarea prezentării, în plenul reunit, a celei de-a doua moţiuni de cenzură depuse de opoziţie după angajarea răspunderii Guvernului, vizând legea cadru a salarizării şi intitulată "Legea salarizării Guvernului iresponsabil".

Premierul Emil Boc şi mai mulţi miniştri participă la reuniunea Parlamentului.

De asemenea, în cursul după-amiezii, Parlamentul urmează să se reunească într-o a treia şedinţă comună, pentru a începe dezbaterea proiectelor legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici