Cîţu: Dacă nu se prezintă nimeni la şedinţă constat că nu e cvorum

Dacă nu se prezintă nimeni la şedinţă constat că nu e cvorum, spune sâmbătă Florin Cîţu, înaintea şedinţei pe care a convocat-o, în opoziţie cu majoritatea liderilor judeţeni carer îi cer demisia de la şefia partidului.

240 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Dacă nu se prezintă nimeni la şedinţă constat că nu e cvorum

Cîţu: Dacă nu se prezintă nimeni la şedinţă constat că nu e cvorum

„Dacă nu se prezintă nimeni la şedinţă constat că nu e cvorum”, spune Florin Cîţu, la intrarea în sediul PNL.

La şedinţa convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat vineri că va anunţa sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului. „Sunt dezamăgit de această situaţie, greu mi-o explic, cele mai multe nemulţumiri nu au legătură cu PNL”, a adăugat Florin Cîţu.

Cîţu a pierdut sprijinul partidului, iar un congres PNL în care se va alege un nou preşedinte liberal ar putea fi convocat pe 10 aprilie.

Liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar : „O situaţie de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici