Cîţu, despre incidentul din Parlament: „Cine se aseamănă, se adună; azi în sală au rămas USR şi AUR”

  • Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a comentat incidentul din Parlament provocat de liderul AUR, George Simion spunând că astfel de agresiuni trebuie sancţionate drastic.
  • Liderul liberal i-a criticat pe reprezentanţii USR pentru că au rămas în sală cu cei de la AUR.
727 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre incidentul din Parlament: „Cine se aseamănă, se adună; azi în sală au rămas USR şi AUR”

Florin Cîţu anunţă că va propune sancţiuni dure pentru George Simion.

„Voi propune în Birourile Permanente Reunite să găsim sancţiuni clare şi dure. Azi erau chestorii acolo care nu şi-au făcut treaba, e o imagine îngrozitoare... Azi chestorii trebuiau să intervină şi să-l scoată din sală pe George Simion”, a explicat Florin Cîţu la Digi 24.

Preşedintele PNL a mai spus că sancţiuni erau necesare şi atunci când liberalul Florin Roman a fost îndepărtat de la pupitrul Parlamentului.

„Şi colegul meu Florin Roman a fost agresat, atunci era o grupare USR AUR... Noi trebuia să reacţionăm mai rapid, trebuia să-i sancţionăm pe cei care l-au agresat pe Florin Roman... Cine se aseamănă, se adună. Azi au rămas în Parlament cei de la USR şi de la AUR”, a precizat Cîţu.

Potrivit preşedintelui PNL, sancţiunile pentru politicienii violenţi trebuie să fie stabilite atât în interiorul Parlamentului, cât şi de celelalte instituţii ale statului.

Şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoţule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Eşti un prost”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici