Cîţu, despre SIIJ: A fost înfiinţată de Dragnea. E momentul să spunem: la revedere, Liviu Dragnea

  • SIIJ a fost înfiinţată de Liviu Dragnea şi este momentul să spunem: „La revedere, Liviu Dragnea”, spune preşedintele PNL, Florin Cîţu.
  • Marcel Ciolacu spunea vineri dimineaţă că România trebuie să găsească soluţii pentru a închide MCV-ul, „dar nu prin desfiinţarea SIIJ”.
1614 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre SIIJ: A fost înfiinţată de Dragnea. E momentul să spunem: la revedere, Liviu Dragnea

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Poziţia PNL este foarte clară. Această secţie specială (Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie-SIIJ - n.r.) a fost înfiinţată de Liviu Dragnea. E momentul să spunem: la revedere, Liviu Dragnea”, spune Florin Cîţu.

El afirmă că a desfiinţat SIIJ în guvern, când a aprobat un proiect de lege.

„Mergem să discutăm, să vedem ce negociem (cu liderii PSD-n.r.)”, conchide Cîţu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunea vineri dimineaţă că România trebuie să găsească soluţii pentru a închide MCV-ul, „dar nu prin desfiinţarea SIIJ”.

Liderii PSD şi PNL negociază în această perioadă, alături de cei ai UDMR, formarea unei alianţe guvernamentale.

Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, înfiinţată în cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi operaţională începând cu 2017, are competenţa exclusivă de a investiga infracţiunile săvârşite de judecători şi procurori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici