Cîţu îi cere lui Drulă să îl demită pe directorul CFR SA: "Dacă ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă"

Premierul Florin Cîţu îi cere ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

1336 afișări
Imaginea articolului Cîţu îi cere lui Drulă să îl demită pe directorul CFR SA: "Dacă ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă"

Cîţu îi cere lui Drulă să îl demită pe directorul CFR SA: "Dacă ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă"

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, este mesajul lui Florin Cîţu, care, practic, îi cere ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineaţă, la Antena 3, şi, întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la trenul în care se aflau copii care se întorceau din tabără, de la Costineşti, a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

„De ce mă întrebaţi pe mine? Noi am pus la dispoziţia CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste linie (...) Încercaţi, totuşi, să vorbiţi cu responsabilii, cei care se ocupă de circulaţie. (...) Cred că e impropriu să spuneţi că au stat abandonaţi (...), încercaţi să găsiţi transbordare pentru 1.000 de călători la 1 noaptea”, a spus Vizante.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători “C.F.R. Călători”-S.A este în subordinea Ministerului Transporturilor, condus de Cătălin Drulă (USR PLUS)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici