Cîţu spune că nu lasă România fără Guvern. „Oricine spune că ar trebui să cadă acest Guvern este o persoană iresponsabilă”

  • Florin Cîţu spune că nu va lăsa România fără Guvern.
  • „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă care se gândeşte doar la propriile interese”, afirmă Cîţu.
691 afișări
Imaginea articolului Cîţu spune că nu lasă România fără Guvern. „Oricine spune că ar trebui să cadă acest Guvern este o persoană iresponsabilă”

Cîţu spune că nu lasă România fără Guvern. „Oricine spune că ar trebui să cadă acest Guvern este o persoană iresponsabilă”

Premierul a declarat, vineri seară, că în fiecare zi apar noi probleme şi este nevoie de Guvern.

„Avem ordonanţă de urgenţă pentru compensarea facturilor la iarnă, suntem în plină pandemie, poate e nevoie să alocăm resurse. Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă care se gândeşte doar la propriile interese. Cine se gândeşte să dea jos guvernul în acest moment va trebui să răspundă şi va răspunde în faţa românilor la un moment dat”, a declarat, vineri seară, Florin Cîţu.

Întrebat dacă va negocia cu PSD pentru susţinerea în Parlament, Cîţu a răspuns că ştie doar de „o alianţă clară” între USR şi AUR în Parlament şi că USR negociază cu PSD pentru voturi să dea jos Guvernul.

„Eu nu ştiu de alte negocieri”, a închet prim-ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici