Cîţu spune că Ucraina să primească tot sprijinul de care are nevoie pentru a lupta cu Rusia

  • Ucraina ar trebui să primească tot sprijinul de care are nevoie pentru a lupta cu Rusia şi a câştiga acest război, transmite, vineri, Florin Cîţu.
  • „Ar trebui să ne pregătim să ajutăm cu tot ce putem la reconstrucţia Ucrainei. Opriţi comerţul cu Rusia”, spune fostul premier.
138 afișări
Imaginea articolului Cîţu spune că Ucraina să primească tot sprijinul de care are nevoie pentru a lupta cu Rusia

„Ucraina ar trebui să primească tot sprijinul de care are nevoie pentru a lupta cu Rusia şi a câştiga acest război. De asemenea, ar trebui să ne pregătim să ajutăm cu tot ce putem la reconstrucţia Ucrainei”, scrie pe Twitter Florin Cîţu.

Preşedintele Senatului aminteşte şi de vizita pe care o va face la Kiev.

„Aştept cu nerăbdare vizita mea iminentă în Ucraina pentru a prezenta sprijinul poporului român în Parlamentul Ucrainei. Opriţi comerţul cu Rusia”, conchide Cîţu.

Preşedinţii celor două camere ale Parlamentului de la Bucureşti, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, au fost invitaţi să efectueze o vizită în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
ucraina,
rusia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici