Ciucă, către americanii de la Kogălniceanu: vă mulţumesc pentru contribuţia la securitatea noastră

Premierul Nicolae Ciuca a vizitat sâmbătă baza militară de la Mihail Kogălniceanu şi a ţinut un discurs în faţa militarilor americani.

272 afișări
Imaginea articolului Ciucă, către americanii de la Kogălniceanu: vă mulţumesc pentru contribuţia la securitatea noastră

Facebook, Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a participat sâmbătă la ceremonia de prezentare a drapelului de luptă al unităţii americane desfăşurate suplimentar în România.

Este vorba despre Brigada 2 Combat Team, din cadrul Diviziei 101 Aeropurtate americane. Ceremonia s-a desfăşurat la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor, bărbaţi şi femei în uniformă, dislocaţi în România pentru efortul dumneavoastră şi pentru contribuţia la securitatea noastră. Vreau să mulţumesc familiilor dumneavostră, ele sunt adevăraţi stâlpi de susţinere atunci când sunteţi departe de casă (...) Prezenţa voastră este binevenită, împreună suntem puternici”, a declarat Nicolae Ciucă.

La final, premierul Nicolae Ciucă, împreună cu liderii militari români şi americani, a vizitat o expoziţie de tehnică militară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici